lauantai 23. maaliskuuta 2013

Välikausipukeutumisesta

Tähän aikaan keväästä facebookin nettikirppareilla ja muuallakin pyörii valtava härdelli.
 Haalarit, takit, housut ja fleecet vaihtavat omistajaansa. Pitkäksi kasvaneet lapsoset tarvitsevat sopivampia ulkoiluvaatteita. Tähän rumbaan eksyin minäkin. 
Mietinnässä oli pojalle irtohousut ja takki kevääksi, koska lämpimimmillä keleillä takin voisi ottaa pois päältä leikkien ajaksi. Aluksi mukaan tarttui hm:n alesta maineettaan parempi softshell takki, eikä hinnalla pilattu. Sitten alkoi housujen metsästys, jossa päädyttiin popin uusiin turkooseihin housuihin. Uutta popin takkiakin mietittiin, mutta liian kalliiksi ja jotenkin ei pojan tyyliseksi todettiin. 
Luulin asian olevan jo mallillaan, kunnes huutiksessa törmäsin "halpaan" Ticket to Heavenin välikausihaalariin. Se on jo useita vuosia vanha, mutta aivan toimiva ja siisti. 
Niinpä luulimme, että nytpäs ulkovaatteet olivatkin jo siinä, kunnes eilen kävimme Matkuksessa ihan vaan "katselemassa". Polarn o pyretin liikkeessä oli windfleecet tarjouksessa. Ja uusi maksoi samanverran, kun huutiksessa ja facebookin kirppareilla käytetyn vastaavat. 
Kaikkein parastahan tässä viimeisimmässä hankinnassa on se, että oikeastaan mieshän sen halusi ostaa pojalle (ja ostikin), en niinkään minä. Mutta hyvin hiljaa, sisäänpäin hykerrellen itsekin kaupasta kotiin läksin. 
Ticketin haalarista voin laittaa kuvia sitten ihan oikeassa käytössä. Tiedän että tämä vaatteiden miettiminen on ihan pohjaton suo ja vähemmälläkin mietinnällä pääsisi. Kuitenkin sitä toivoo, että vaatteet olisivat mukavia ja miellyttäviä päällä, laadukkaita ja silmiä miellyttäviä. 
Omasta mielestäni nyt on kasassa ihan hyvä paketti. 
Nyt voikin sitten alkaa miettimään minkälaisia käsineitä lapselle kevääksi hankkisi? 
Hyviä vinkkejä otetaan vastaan :)

OM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti