sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Feel your movement

Käväistiin eilen iltapäivästä Feel your movement liikuntatapahtumassa. Esillä oli paljon kaikenlaisia budo- lajeja, joista me ei oikein mitään ymmärretä :) Miehen sisko oli siellä "kuntonyrkkeilykaveriseuransa" kanssa pitämässä esittelyä, joten sen vuoksipa me oikeastaan hallille päädyttiin. Kamppailulajien lisäksi esillä oli onneksi hieman tutumpaa lajia, tennistä, jota pienimies kävi tädin kanssa testaamassa. 

Sitten me huomattiin jotain tuttua paikallisen maastopyöräilyseuran pisteellä. Isolta videoskriiniltä tuli videota viimevuotisesta Tahko MTB tapahtumasta. Ja kukapas muukaan siellä kuvissa seisoskeli, kun minun äiti. Pojan mummi. Äiti oli kannustusjoukoissa mukana, sillä ajamassa oli isä ja velipoikakin. Sittemmin velipoika, tuo tuore ukkomies on hieman enemmänkin hurahtanut lajin pariin. Huvittavaa vain oli, kun kuvissa näkyi ensimmäisenä oma äiti <3 

Sen verran tuo laji taisi pientämiestä kiinnostaa, että eno voi joutua jossain vaiheessa vielä pyörän hankinta oppaaksi. Niin pojalle, kuin äidillekin. 
Ainiin. Ja olihan siellä paikalla tietenkin myös poliisi muistuttelemassa liikenneturvallisuudesta ja siitä, että suojatietä tulee kunnioittaa! Nähtiinpä me ne Kuopijjon lupsakat tv- poliisitkin. Harmi kun ei vain olla sarjaa seurattu, niin ei oikein ymmärretty heitä kunnolla fanittaa :) Lupsakoita miehiä, eihän siinä. 

-OM- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti