sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Tehotreeniä ja hyötyliikuntaa

Liikuntaviikko oli kaksijakoinen, alku viikolla bailabumppasin, zumbasin ja juoksin. Loppuviikko meni halkoja liiteriin kantaen ja marjoja metsästä poimien.
Ja niiden välissä herkuttelua, rentoilua ja mukavaa yhdessä oloa perheen kanssa. 

Nyt on pakkasessa viimeiset puolukat ja vadelmat, äidin omenapuusta kerätyt omenat odottavat vielä käsittelyä. Yhden omenahillopurkin jo sainkin. 

Mökkiäkin ehdittiin käydä laittelemassa talviteloilleen ja viimeisiä valokuviakin räpsin, ehkäpä hieman haikein mielin. Kesä meni ja kärpäset, mutta eihän se Hajuheinä sieltä mihinkään katoa.

Mummon kanssa aloiteltiin taas syksyn neulontaurakka. Eli minä vein kasan ihania lankoja mummulle ja hän aloittaa neulomisen :) Itsellänikin toki on iloisen keltainen lanka muotoutumassa puikoilla sukiksi. Syksy on puuhastelun, sisustuksen ja aktiivisen elämän aikaa ainakin meidän perheessä. Sekavanoloista valkokuvaus antia viikonlopulta. Kuvaa ehkä sitä, että paljon ehtii tehdä, kunhan vain suuntaa lenkkarit ulko-ovesta ulos :) 


-OM-

2 kommenttia:

 1. Pitäis ensin saada ne lenkkarit jalkaan :D

  Voi, ihailtavaa tehokkuutta, melkein tuli hiki jo lukiessa. Itse olen nyt niin antautunut flunssan vietäväksi, että suunnitelmat omenahillon keitostakin lykkäsin pidemmälle. Ehtii kai sitäkin paremmassa kunnossa :)

  Pirteitä syyspäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Mukavaa kun kurkkasit tännekin! Ei meidän viikonloput aina ole yhtä aktiivisia. Nyt piti vain saada aikaiseksi ja saahan sitä, jos päättää tehdä :) Kyllä nyt odotan jo tulevaa viikonloppua ja ihan rauhaisaa kotoilua perheen kanssa.

  Niin ja lenkkareiden laitto jalkoihin ei varmaan sinulla tule ainakaan helpottumaan. Itse ainakin muistan, että raskauden loppuajasta kuljin mahdolliset reissut, mihin vain kehtasin mennä Reinotossuissa :)

  VastaaPoista