keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Sarjaton

Nämä Iittalan uutukaiset, ihanuudet ovat pyörineet kesän ja syksyn blogeissa ja sisustuslehtien sivuilla. Kuvien perusteella en itse kovin suuresti ole näihin huomiotani laittanut ja lisäksi astiakaappini pursuaa kaikenlaisia mukeja. Viime lauantaina käytiin tosiaan ihanaisen ystäväni ja hänen "pesueensa" kanssa kaupungilla ja siellä tein ensikosketukseni tähän Letti mukiin, nimenomaan vanhan roosan värisenä. Se oli menoa sillä sekunnilla. Aivan hurmaava kuvio, herkkä väri ja mukin kotoisa muotoilu. Tuloksena hirmuinen houkutus ostaa noita mukeja ainakin pari kappaletta, aamukahville miehen kanssa tai päiväkahville ystävän. 

Alla olevat kuvat on lainattu Iittalan verkkokaupan sivuilta, samoin teksti joka kuvaa Sarjaton sarjaa. 
"Sarjaton on itsenäisten suunnittelijoiden moderni tulkinta suomalaisesta kansanperinteestä. Sarjaton haastaa perinteiset astiastot ja antaa uuden merkityksen yhdisteltävyydelle. Vaikka osat vaikuttavatkin ensisilmäykseltä hyvin erilaisilta, toimivat ne kaikki upeasti yhdessä. Ihastele kohokuvioituja pintoja, nauti hillityn pehmeistä väreistä ja luo oma persoonallinen yhdistelmäsi."

OM

2 kommenttia:

  1. Katselin itsekin yksi päivä kodin1:ssä että onpas ihana väri tuo roosa. Ihania astioita olisi vaikka kuinka paljon, mutta niitä ei oikein viitsi ostella kun itse tykkään että pitäisi olla vähintään lautaset tms. kuudelle. Vaikka en kyllä tiedä miksi, kun ei minun luona koskaan käy niin montaa ihmistä syömässä :)

    VastaaPoista
  2. Meillä on iittalan teema- astiasto kuudelle ja harvemmin se on kyllä käytössä kokonaisuudessaan. Sain tänään lahjaksi tuon ihanaisen roosan lettimukin ja metsämukin. Ne ovat aivan mielettömän kauniita <3 Raaskinko edes ottaa käyttöön?

    VastaaPoista