perjantai 14. joulukuuta 2012

Joulu saapuu...

...Jokaiselle. 
Arjen kiireistä huolimatta tai ehkäpä juuri niiden vuoksi joulukuu on hurahtanut nopeasti. Viikon päästä alkaa pikkuhiljaa jo kiire helpottamaan, alkaa 5 päivän jouluvapaat. Joillakin onnekkailla pidempikin, mutta minä menen välipäiviksikin töihin normaalisti. 
Noh ei vielä mennä asioiden edelle. 
Täällä on viikko mennyt myös lunta kolaillen, sillä ainakin jokatoinen päivä on saanut tarttua lumikolaan ihan tosissaan. Joulu tulee onneksi olemaan ainakin valkoinen. Lisäksi me olemme paistelleet uuden satsin pipareita, käyneet hieman tontun asioilla ja paketoineet lahjoja. Tänä vuonna mennään teippipakkauslinjalla. Lahjat ollaan hankittu melko pienellä budjetilla osaksi pienyrittäjiltä (jes!) osaksi monikalsallisilta (lue Ikea) ketjuilta. Yhtä kaikki eniten odotan joulunajalta yhdessä oloa rakkaiden kanssa ja rauhaisaa oloa ja eloa. 











Ja eipäs kurkita siellä, kenelle mikin paketti on :) Joel kuulemma odottaa jo pukkia kovasti. Pukki tuo kuulemma paketteja. Hän ei osaa määritellä mitä erityisesti haluaa. Pitkän mietinnän jälkeen hän sanoo, että "isomummun sukat" <3 Mistä arvaakan hän, että sukat taitavat olla tuloillaan.  


Viikonloppuja 

OM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti