lauantai 24. elokuuta 2013

Muumimuki Muutto

...Perustuu Pyrstötähtitarinaan.
Aloittelevana muumimukien hamsterina minäkin odottelin jo innolla tätä uutta muuttosarjan pyrstötähtitarinaan  perustuvaa mukia. Ruokakaupassa käynnin yhteydessä se tarttui mukaan heti ilmestymispäivänään. Täytyypä sanoa, että muki on yksi suosikeistani. 

Mutta.
Kertokaapas te jotka olette elokuvan nähneet:
Omistan vanhan Muumipeikko ja pyrstötähti pokkarin vuodelta 1992. Tuossa tarinassahan Muumipeikko lähtee selvittämään miksi kaikki lähtevät Muumilaaksosta ja miksi meteoriitti/ pyrstötähti tulee lähemmäksi ja lähemmäksi. Mukissa on tarina, jossa kerrotaan että Muumipeikko lähtee selvittämään tätä asiaa Niiskuneidin kanssa, kun kirjassa hän lähtee todellisudessa reissuun Nipsun kanssa. En ole tainnut koskaan katsoa elokuvaa, joten en tiedä miten asianlaita on siinä elokuvassa? Mutta pieni asiavirhe- paholainen mukiin nyt liittyy :) 

Jokos te olette törmänneet uuteen muumimukiin? 

Mukavaa viikonloppua

-OM-


2 kommenttia:

 1. Ihana muki! Mulla on monta muumimukia, mutta en ole kaikkia uutuksia ostanut. Tämä varmaan täytyy hankkia kokoelmiin.

  Niiskuneiti on tarinassa mukana. Muumipeikko löysi Niiskuneidin nilkkarenkaan vuorelta matkalla tähtitorniin, ja myöhemmin hän pelasti Niiskuneidin ihmissyöjäpuulta (tms.). Se oli kipinää ensi hetkestä, kun Muumipeikko oli niin ritaria ja palautti vieläpä kadonneen nilkkarenkaan. Niiskuneiti on mukana luolassa, minne Muumilaakson väki menee suojaan pyrstötähdeltä.

  Faktat on siis kunnossa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen ostanut muumimukin, kun ulkoasu on miellynyt. Lähes kaikki viimevuosien kausimukit on tullut hankittua.

   Noin juuri kirjassakin on, että Niiskuneiti ja Muumipeikko tapaavat vasta vuorilla :) Pitää ehken seuraavan kerran katsoa elokuvakin, kun se telkkarista tulee.

   Poista