maanantai 19. elokuuta 2013

Syysflunssaa

Pojalla alkoi harmillisesti eilenillalla nenä vuotamaan ja niiskumaan. Yöllä heräsimme kiukutteluun ja lämpöpatteriin, joka oli kömpinyt keskeemme nukkumaan. Ensimmäinen flunssa näyttää siis hiipineen meillekin tälle syksyä. Niinpä tänään olen ollut pojan kanssa kotosalla parantelemassa vointia. Huomenna on iskän vuoro, vapaapäivineen ja taitaapa ukin apua tarvita myöskin. Ei poika onneksi kovasti ole kipeänä, mutta sen verran juuri, että nuo isot suklaasilmät lurpottavat, kuin koiranpennulla. 
Viikonloppu sujui muuten rauhallisissa tunnelmissa, käyden moikkaamassa maalla isovanhempia ja omaakin mummuani. Syystöitä teimme jo hieman isomummunkin luona, vene pois vedestä ja laiturin päätyportaat pois likoamasta. 
Pihlajanmarjat ovat jo punertuneet, ensimmäiset syyslehdet pudonneet, huomenna alkaa vesilinnun metsästys ja laitoinpa pois osan kesäkukistakin. 
Marjoja, vitamiinipommeja yritetään nyt siis syödä ja torjua isommat pöpöt. 

Mukavaa alkanutta viikkoa

2 kommenttia:

 1. Paranemista pikkuihmiselle <3 ja kaikille teille terveisiä. Kuulakkaita syyspäiviä toivotaan ja pitkää kuivaa syksyä niin pysyy pöpöt loitolla. :)

  Janna
  http://elamansylissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkumies alkaa olla jo terveenä, nyt flunssa vain on siirtynyt vanhempiin. Raikkaita syys-säitä toivotaan täälläkin. Ihanaa syksyä :)

   Poista