sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Makkarin uudistus


Makuuhuoneemme maalausurakasta seurannut sisustusurakka alkaa olemaan kutakuinkin valmiina. Maalinvalintahan meni ensimmäisellä kerralla pieleen ja uuden maalikerroksen ja maalinvalinnan jälkeen värit osuivat vasta kohdilleen. Maali on Tikkurilan värikartan X486.

Harmaa villaviltti on miehen työpaikan joululahja muistaakseni viimejoululta. Virkattu pitsinen päiväpeitto on puolestaan mummuni minulle rippilahjaksi virkkaama. Se kulkee mukana yhtenä kalleimmista aarteistani (perheeni lisäksi tietenkin)

Koristetyynyjen päälliset ovat Kodin1:n Anno-sarjaa. Ostettu tarjouksesta ihan hiljattain, huimaan 3€ hintaan :) Alla olevat tähtityynynpäälliset on puolestaan vanhat, muistaakseni Kärkkäiseltä Oulusta. 

Mies teki ohjeitteni mukaan liimalevystä "romanttisen hyllyn" makkarin nurkkaan. Hyllyn koukut ovat oikeasti vetimet ja hankittu Amanda B:stä. Pentikin kestosuosikki Poro on  joululahja usean vuoden takaa. Riihimäen vanha lasipurkki puolestaan kirpparilta joskus tarttunut mukaan. 

Tummanharmaa taulu on tehty Pentikin Pioni kankaasta. Pingotettu vain styroksilevyn päälle nuppineuloilla kiinni. Laittelin taulun päälle jo ensimmäisen valoköynnöksen tunnelmaa tuomaan. 

Kenties kattovalo pitää vielä hankkia. Tai jos osaisi laittaa uuden kankaan tuon vanhan paikalle. Nurkassa oleva Keep Calm- juliste puolestaan hakee vielä hieman paikkaansa kodissamme. 

Pienellä puuhastelulla saa helpostikin mielen virkeäksi. Toki uusi maali seinässä aiheutti sen, että jotain muutakin uutta piti makkariin hankkia. Ja nyt tekisi mieli jo maalata hieman eteistä ja keittiönkin seinää. Ehkäpä kuitenkin annan hetken tuon pääurakoitsijankin hengähtää. 
Tai itseasiassa... ne nukkuvatkin nyt pojan kanssa päikkäreitä. Itse juon glögiä ja nautin aivan ihanasta ilmasta. 

Reipasta viikonalkua! 

OM

3 kommenttia:

  1. Ihanan näkönen teidän uus makkari! :) Nuo kaikki värit käy tosi hyvin yhteen. Itellekkin on iskeny kauhee sisustuskuume... H&M:n homesta tässä just oon suunnitellu tilaamani makkariin tyynypäällisiä ja vilttiä :)

    VastaaPoista
  2. Voi että tosi kivalta näyttää tuo harmaa seinä! :)

    VastaaPoista
  3. Upea, uusi makkari! Tykkään tosiaan noista värisävyistä ja samoja on tullut itsekin käytettyä. Ja mä haluaisin nuo tuolit... oon just etsimässä tuollaisia. :)

    VastaaPoista