tiistai 1. huhtikuuta 2014

Operaatio raeruoho

Täällä ollaan sairasteltu lähes koko porukalla. Isoveli oikeastaan pahiten, kuumeillut monen monta päivää. Tuntuneen olleen tuota kuumetta liikkeellä lähes jokaisessa perheessä, sillä niin moni samaa flunssaa on valitelleet. Tänään päästiin kuitenkin vihdoin hieman ulkoilemaan. Sen verran vain, että käytiin kylvämässä takaterassilla raeruoho Teeman miniastiasarjaan. Saa nähdä tuleeko näistä mitään. En todellakaan ole mikään kukkien tai taimien kasvattelija. Oikeastaan tuppaan litsimään kaiken hiemankaan taitoa tarvitsevan kukan, joko kastelussa, lämpötilassa tai valaistuksessa. Raeruohoakin muistan lapsena kastelleeni eräs kevät liian paljon ja eihän niistä tullut, kuin märäntynyt vetinen soppa. Toivottavasti tälläkertaa kuitenkin onnistutaan paremmin...

Kuulumisiin. 

OM

3 kommenttia:

 1. Kiitos rairuohomuistutuksesta! Jospa tänä vuonna saataisiin sellainen aikaan. :)

  Meillä myös oltiin kaikki vähän aikaa sitten kipeitä. Lasten hoitopaikan kaikki neljä lasta olivat kuumeessa ja flunssassa eli tosiaan on sitä ollut täälläkin liikkeellä.

  Parantumista Ja kauniita kevätpäiviä sinne teidän ihanalle perheelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin päiväkotiryhmissä on hurjasti vajetta lapsista, kun pienet sairastavat. Onneksi ovat yleensä reippaita pikkupotilaita. Ainakaan meidän poika ei pienistä kuumeista paljoa välittänyt. Vasta jälkitautina tullut korvatulehdus kaatoi petiin.
   Nähdäänkö Pääsiäisenä Savossa?

   Poista
  2. Joo! Olisipa mukava nähdä! Tulisitteko ihan käymään siellä missä me majaillaan? Ihunaa olisi nähdä teidän vauvelikin. :)

   Poista