sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Suloista Suvea ja sosiaalisuutta

Suloinen suvi jatkuu... Mökkeilyä pääosin ja lasten kanssa oleilua. Meidän 3 vee isoveli on oikea sosiaalisuuden huipentuma. Hurmaa kaikki käytöksellään, iloisuudellaan ja veikeydellään. Mutta heti jos tekemistä ei ole, alkaa terrorisointi, pikkuveljen kiusaaminen ja riehuminen. Hmm... Uhmaa.

Onneksi kesä on tarjonnut paljon isoveljelle ja meille kaikille hurjasti toimintaa. Me vanhemmat päästiin kuuntelemaan jopa live musiikkia Jenni Vartiaisen tahtiin ja tapaamaan ystäviä pitkästä aikaa. Seuraava vuorokausi vietettiinkin taas lasten tahtiin, kun miehen puolen serkukset omine lapsineen leiriytyivät saareen yöksi. Niinpä meidänkin isopieni 3vee nukkui telttayön ulkona ja liittyi virallisesti "rohkeisiin rotansyöjiin". En tiedä ymmärtääkö lapset koska sitä, miten arvokasta aikaa lapsuuden kesät ovat? Jolloin sauna laitetaan lämpiämään aamu yhdeksältä ja sitten koko lapsilauma ui ja saunoo, ui ja saunoo. Varmaankin sitten vasta näin 30+ iässä, jolloin heidän omat lapsensa kirmaavat innosta kiljuen rannalla.

Uskomattomalta tuntuu, että kun tullaan tänne maalle, mökilöe ja isovanhempien luokse, pois kaupungista, tuntuu että välillä on ihan sosiaaliähky :) Tänään vedetään hieman henkeä, minä sujautan kohta lenkkarit jalkaan ja suuntaan juoksulenkille. Ilman kosteudesta päätellen hiki ja kuuma taitaa tulla aika nopeasti. Huomenna suuntaamme kohti Oulua. Käytetään poikia hieman lasten seikkailupaikoissa ja moikkaamassa enoaan ja hänen vaimoaan. Jatketaan silloin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti