tiistai 8. tammikuuta 2013

Lightblue

Täällä mennään silmät ristissä, vaaleansinisisä väsymyksen tunnelmissa. Yksi jos toinen asia hieman valvottaa tällähetkellä. Viimeviikonloppuna oman kortensa kekoon lisäsi tuo pikkurakas. Lauantai-sunnuntai välisenä yönä valvottiin oksennellen ja sunnuntai-maanantai yönä puolestaan itkeskeltiin kuumeen kourissa.
Onneksi nyt alkaa jo vauhti kasvamaan ja pojan vointikin helpottamaan. 


Sunnuntaina kesken tour de skin loppunousun seuraamisen huomasin, että meidän jääkaappi ei toimi. Tekohengityksenkään jälkeen siitä ei tullut toimivaa, joten eilen piti lähteä uuden kaapin ostoon. Onhan se ollut meillä hankintalistalla jo pitkään, mutta ei ihan tähän saumaan olisi tarvinnut enää sen hajota. No rikki mikä rikki ja Gigantin pojat tuovat kohta meille kotiin uuden kaapin. Ollaan säilytelty nyt ruokia kylmälaatikossa varastossa. Pikkusen sellainen mökkeilyfiilis omassa kotona. 


Jäljellä olisi vielä viimeisiä konvehtejakin. Ohikulkiessa aina vain pitää pari napata. Olen kotosalla tämän viikon, joten kotitöitäkin pitäisi alkaa tekemään. Valon lisääntyessä itselle tulee aina tarve karsia kotoa kaikki turhat tavarat pois. Ehkäpä kuitenkin ensin käyn pienellä happihyppelyllä tuolla lumisateessa. 


OM

2 kommenttia:

  1. toivottavasti pian kaikki paranette<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku-ukko painaa menemään jo tuttuun tyyliinsä. Ainoa mistä huomaa, että hän on ollut kipeänä on vuotava nenä. :)

      Poista