torstai 24. tammikuuta 2013

Popin punaista raitaa

Vaikka tuo meidän ipana on poika, niin minun oli pakko ostaa hänelle popin punainen raitapaita. Hänelle käy punainen väri, koska on tumma kaveri. Silmät ovat syvän ruskeat ja tukka tummenee (ja kihartuu) koko ajan lisää. 
Voin kertoa ettei ollut helpossa saada pojalleni tuota punaista raitaa. Kävin nimittäin 3 kertaa Kuopion polarn o pyretin liikkeessä sitä kurkkaamassa ja koskaan ei ollut kokoja saatavilla. Suosittujahan ne taitavat todentotta ollakin. 
Nopeasti kurkkasin kevään -13 uutuuksia ja vain vaivoin sain pidettyä sormeni erossa niistä. Aivan ihania ja laadukkaita. Olen huutiksesta kyttäillyt käytettyjä popin välikausiasuja kevääseen, yhä edelleen hinnat vain pyörivät sielläkin korkealla. Pitääkö puvut arvonsa kuinka pitkään? Ja kuinka kestäviä ne oikeasti ovat? Meillä ei nimittäin ole vielä kokemusta popin päällysvaatepukeutumisesta :) Jos uskollisia poppi faneja löytyy, niin kertokaahan minulle kokemuksia. 
2 kommenttia:

 1. Popit on ihania ja laadukkaita. Meilläkään ei ole ulkovaatteita mutta siskollani kyllä kolmella lapsella. On ollut tosi tyytyväinen, pienimmäisen kohdalla harmitteli kun puku meni pieneksi vaikkanäytti vielä ihan uudelta. Jatkan ihanan blogisi seuraamista lukijana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Piupau :)
   Kiitos vain että liityit lukijaksi. Täytyy ihan ajan kanssa käydä tutustumassa sinun blogiisi. Popit on ihania, tosiian. Meillä on ollu bodeja ja pitkähihaisia paitoja aikaisemminkin. Nyt ihastuin ja mietinnässä olisi tosiaan ne välikausivaatteet. Pitää varmaan käydä ihan liikkeessä hiplailemassa.

   Poista