maanantai 1. heinäkuuta 2013

Hiphei Heinäkuu

Täällä ollaan... kyllä... vaikka blogimaailma hurahti ohitseni käytännössä koko kesäkuun osalta. Ja mikä kesäkuu se olikaan. Ehdittiin juhlia pikkusiskon ylioppilas juhlia, aloittaa työt uudessa työpaikassa, selviytyä kohtuullisesti Venlojen viestistä, viettää rauhaisaa Juhannusta, nähdä sukulaisia, majoittaa putkiremontti evakkolaista, talkoilla taloyhtiössä, nauttia kesästä työpäivien jälkeenkin ja törmätä elämän asettamiin uusiin haasteisiin. Kaikenlisäksi kelit ovat hellineet aivan mahtavina, niin en kerta kaikkiaan ole ehtinyt koneen tai blogin ääreen paneutumaan.


Niinpä kun kroppa ja mieli ovat vaatineet hieman hidastamaan vauhtia on se nyt tehty. Tällä hetkellä olen itsekseen kotosalla. Mies viettää ansaittua lomaa ja mökkeilee pojan kanssa saaressa. Itse hieman kateellisena painan töissä ja yritän nauttia kesästä muuten. Minulla olisikin nyt monta päivää erossa oloa pojistani, joten tiedä sitten kuinka siitä selviän? :) Tänään on ollutkin oikein unettava päivä, vettä on satanut ihan maahan asti. Joten nyt kun kotiuduin töistä, taidankin hetkeksi kaivautua peiton alle nautiskelemaan kirjasta ja omasta ajastani. 


Se on muuten jännä juttu, kun kirjoittamiseen tänne tulee pidempi tauko. Ei oikein tiedä mitä kirjoittaisi, kun kirjoittamista olisi niin paljon. Jatkossa lupaan kantaa kameraani mukana hiukan tiiviimmin, joten viikonlopun Rantakalaillasta lienee luvassa kuvia sitten ihan mökiltä käsin. 
Nauttikaahan tekin kesästä, olkaa mahdollisimman paljon ulkona ja uimassa ja jättäkää tylsät sisätyöt vaikka odottelemaan seuraavaa sadepäivää! 

-OM-

2 kommenttia:

  1. On mukava lukea kuulumisiasi täältä kauniista blogistasi Outi-Maria. Nautitaan tästä upeasta kesästä täysin siemauksin. :) Vauvantuoksuisin terveisin, Janna (http://elamansylissa.blogspot.fi/)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) yritetään nauttia kesästä. Teillä tosiaan on niin ihanan vauvantuoksuista menoa siellä että voi vitsi. Kävinkin lukemassa blogiasi ja ihan herkityin miten kauniisti Junnusta kirjoitatkaan.

      Poista