perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kuninkuusraveja evakkoon....

Heissan kaikille. Heinäkuu jatkui yhtä huonolla aktiivisuudella blogini suhteen, mitä kesäkuu. Kesä on ollut yhtä menemistä ja tulemista paikasta toiseen. Vielä kun itselläni ei ole lomaa ollut, niin viikonloput ovat menneet aina muualla kun kotona.  Jotenkin tuntuu että kesän aikana minulla ei ole oikein ollut jutunjuurta tänne kirjoittaa, kun kaikki lomailevat ja suurimman osan nettiaika muutenkin on vähentynyt. Silti on ollut ihanaa lukea reissukuulumisia ja katsella toinen toistaan hienoimpia kuvia muiden blogeista.

Meillä arki alkaa ensiviikon torstaina, kun poika palaa päiväkotiin. Hän on saanut olla koko kesän poissa hoidosta kiitos isovanhempien avustuksen ja miehen loman. Jollakin kieroutuneella tavalla jo odotankin arkea. Kesällä kaikki rytmit katoavat, kotia ei jaksa/ kerkeä hoitaa, tulee syötyä ihan mitä tahansa ja liikuttua aivan liian vähän.

Olemme kuitenkin hankkineet kotiimme uuden sohvan, joten pieni sisustuskärpänenhän se taas iski ja suunnitelmissa olisi hieman uudistaa yhtä jos toista kodissamme. Budjetti on olematon, katsotaan mitä saadaan mielikuvituksella ja valkealla maalilla aikaan. Elokuussa lupaan hieman enemmän "oikeaakin" asiaa tänne siis tuoda. 

Tänään kuitenkin suuntaamme vielä mökille, kesäviikonlopuksi, ei vielä ajatella syksyä liikaa. Aivan tuohon meidän naapuriin (seuraavalle moottoritien rampille) suuntaa viikonloppuna 60 000 kuninkuusravien innokasta vierailijaa. Joten meidän perhe katsoi viisaammaksi pakata auto (taas kerran) ja suunnata mökille evakkoon ihmispaljoutta. Näihin maisemiin.


Rentouttavaa viikonloppua

-OM-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti