maanantai 4. marraskuuta 2013

Joulun suosikit Dermolta

Pyhäinpäivä ja viikonloppu kun ovat nyt onnellisesti takanapäin, niin aloitetaan Joulun ihanuuksien läpikäynti täällä minunkin blogissani. Ja aloitetaankin tälläkertaa kauneustuotteista. Työpaikan kahvihuoneeseen oli ilmestynyt Dermosilin joulukuvasto, jossa tänäkin vuonna oli joitakin aivan huippuja ihanuuksia.
Tässäpä poimintojani suosikeista. 


Hyasintilta tuoksuva käsisaippua. Hyasintti on yksi joulun lempituoksuistani.Tuon niitä sitkeästi kotiimme, vaikka ne hieman miehen nenää kutittavatkin. Tässä siis oiva vaihtoehto. 


Hauska idea pikkujoululahjoiksi tyttökavereille. Tuoksut ovat tänä vuonna saaneet innoituksensa joulunajan kukista. Yksi tuotteista on hajusteeton. 


Ehdoton suosikkini nro1. Kitchen soap- ginger. Mukaan tulee lahjalaatikko ja käsipyyhe. Meillä on ollut Dermosilin keittiösaippua käytössä jo kauan ja erittäin hyväksi todettu. Poistaa käsistä todella hyvin rasvat ja mm.kalan tuoksut. Nyt tämä ihanuus on päivitetty sesongin ajaksi joulun tuoksuun! 

 
Jotain miehille. Kaksi suihkugeeliä hienossa, rouheassa pakkauksessa. Isänpäivään ei taida tilaus enää ehtiä, mutta jouluksi hyvinkin. 


Muumifanille. Moomin cool ja Moomin warm tuotteita markkinoidaan lapsille helpottamaan kolahtaneen polven tms. kipua, mutta tiukan paikan tullen toiminnee myös aikuisilla ;) 

Onko Dermosilin tuotteet teille tuttuja? 
Tästä pääset tutustumaan heidän nettisivuilleen, mikäli joku tuote jäi hyasintin lailla kutkuttamaan. 

Mukavaa viikonalkua.

OM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti