maanantai 11. marraskuuta 2013

Maistiaisia Pentikin Joulusta

Ihailen suuresti Pentikin tuotteita, vaikka niitä ei meillä kotona ole edes paljoa. Pidän yrityksen konseptista, luonnosta kumpuavasta inspiraatiosta ja suomalaisuudesta. Joulukuvasto on ilmestynyt jo joitakin viikkoja sitten ja poiminkin muutamia kuvia maistiaisiksi teillekin. 
Oikeastaan näistä ei tullut mieleen yhtään, pakkosaadatuotetta, vaan lähinnä ihailin kuvia ja niiden rauhallista tunnelmaa. 
Kiva uutuus on Pentikin kauneimmat Joululaulut, joita kuunnellessa voisi virittäytyä tunnelmaan. Chilioliiviöljy voisi olla mukava lahjaidea jollekin kulinaristille, tai kenties jouluglögi lämmittämään pakkasvarpaita.... 
...Vielä kun saataisiin hieman lunta tai edes pakkasta, niin alkaisi niitä varpaita paleltamaan. Toistaiseksi ulkona ollaan lompsittu kumppareissa ja uutukaiset talvikengät ovat saaneet odotella eteisessä kylmempiä kelejä. 
Pentikin kuvia katsellessa voi oikein aistia tunnelman, jossa sisällä on lämmin ja ulkona paukkuu pakkanen. Kuuluuko Pentik teidän joulun alus vierailukohteisiin? Itse siellä ainakin on pakko käydä kiertelemässä ja hiplailemassa :)

2 kommenttia:

 1. Kauniit, oikein jouluiset kuvat! Pentikin tuotteet ovat kyllä kivoja, ja kotimaisuus on hyvä asia.

  Kuitenkin linja on vähän liian "romanttinen" minun makuun, joten meillä ei ole kovinkaan paljoa Pentikin tuotteita. Lahjaksi näitä tulee kyllä ostettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä osassa tuotteissa on minullekin liikaa romantiikkaa :) Rosoisuus uppoaa minuun, mutta ei liika pling,pling... Lahjaksi meiltäkin näitä yleensä lähtee.

   Poista