perjantai 31. tammikuuta 2014

Pojan huone

... Vaalean kotimme väriläiskä

Vaikkakin taitaa tuo pojankin huone olla yleisilmeeltään aika vaalea, on se silti kotimme väriläiskä. Meillä on ollut suunnitelmissa jo pidempään hieman uudistaa pojan huonetta ja nyt vihdoin saimme sen aikaiseksi. Huone oli ennen lasta vierashuoneena ja siellä oli tähän asti vieraiden nukkumiseen tarkoitettu levitettävä sohva. Se ei kuitenkaan nyt enää palvellut tarkoitustaan, vei oikeastaan vain liikaa tilaa ja leikkineliöitä. Nyt sohva on purettu ja odottelee varastossa kuljetusta kesämökillemme vierassängyksi. Siellä se majoittaa mukavasti kaksi aikuista :)

Etsiskelin pitkään levitettävää rahia tai tuolia sängyn tilalle, josta siis saisi nukkumapaikan yhdelle vieraalle jatkossakin. Lopulta päädyimme Ikean nojatuoliin, mistä saa oikein näppärästi yllättävän tukevan vierasvuoteen. Samalta Ikean reissulta mukaan tarttui tauluhyllu ja värikkäitä kortteja pojan huonetta somistamaan. 

Vaalea vaatekaappi on ollut alunperin tummanruskea ja vei hurjasti "valoa pois" pienestä huoneesta. Hieman maalia pintaan ja kaappi on kuin uusi. Kai voitaisiin sanoa, että pojan huone on sekoitus uutta ja vanhaa, Ikeaa ja saatuja/ "perittyjä" tavaroita. Valkoinen arkku on suuri aarteeni, mikä kätkee nyt sisäänsä pojan palapelit ja lautapelit. 

Toki totuuden nimissä on sanottava, ettei huone ole koskaan näin siisti, mitä kuvissa. Tälläkin hetkellä lattiapintaa hallitsee kauhea kasa legoja ja pikkuautoja :) 

OM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti