keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Pesänrakennusta

Kuvat Via Pinterest

Tammikuun kahdeksas, vuonna 2014. 
Raskausviikko 37 pyörähtää käyntiin huomenna.
Olo on ihan kohtalainen. Välillä en muista olevani raskaana lainkaan, useimmiten masun koko ja kömpelyys kyllä muistuttavat piankin asiasta. Varsinkin öisin. Minusta unta suuresti tarvitsevasta ihmisestä, on tullut yökukkuja. Ei vain meinaa nukuttaa, millään. Niinhän se vanhakansa sanoo, että keho valmistaa vauvan öisiin heräämisiin. 

Esikoinen palasi kerhoon muutamaksi tunniksi leikkimään kavereiden kanssa ja ihmeen koville "paluu arkeen" kolmen viikon jälkeen otti. Sillä reipas ja urhea pienimies tirautti ensimmäiset itkut jo kotoa lähtiessä. Ymmärtää kai tavallaan vauvan tulon ja oman kotona oloni myötä on saanut nyt nauttia äidistä kaikessa rauhassa. Kovasti poika silti leikkikaveria jo odottelee, käy kertomassa masulle tarinoita, soitamassa "serenadeja" ja välillä vain halimassa ja silittämässä. Kerhossa kaikki oli mennyt kuitenkin hyvin ja surut unohtuneet noin 30:ssä sekunnissa.

Pikkuhiljaa olen pessyt vauvanvaatteita, petivaatteita ja tehnyt listaa mitä kaupasta pitäisi käydä jossakin vaiheessa hankkimassa. Talvihattu on hankintalistalla ainaskin, sillä en löydä mistään esikoisen vanhoja, vauva-ajan myssyjä. Toinen mistä haaveilen on pärekori, johon vauvan saisi ensimmäisiksi viikoiksi, miksei kuukausiksikin nukkumaan. Olen nähnyt niitä useissa blogeissa ja sellaiseen olisi mukava rakentaa vauvalle oma pesä. En ole kuitenkaan vielä perehtynyt asiaan, täytyykin ehken hieman googlailla mahdollisia korien valmistajia tai käväistä Kuopion Tammimarkkinoilla. Oman mummolan koritarjonnan kuitenkin jo tiedustelin ja siellä ei sopivaa löytynyt. 

Loppuviikosta ainakin tänne Savoon on luvannut pakkasta ja toivottavasti myös aavistus lunta. Raikkaita kelejä odottellessa ei muuta kuin hyvää viikkoa kaikille! 

OM
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti