lauantai 8. maaliskuuta 2014

Naistenpäivää ja kastejuhlan suunnitelmia

Hyvää naistenpäivää kaikille naisille siellä ruudun toisella puolella! 

Täällä heräillään pikkuhiljaa lauantaipäivään, räntää sataa ja rapakko takapihalla sen kun kasvaa. Mies lähti aamulla töihin ja itse heräilin kohtuullisen virkeänä yön jäljiltä samalla hetkellä, kun ulko-ovi napsahti kiinni. Vauva heräsi myös. Kävin vaihtamassa vaipat, syötin hänet ja sitten istuttiin sylitysten olohuoneen sohvalla ja kuuntelimme isoveljen rauhallista unihengitystä huoneestaan. Siirsin vauvan nukkumaan sänkyynsä ja samalla hetkellä isovelikin heräsi. Taas sylittelyä, hetki kahden, rauhallista heräämistä uuteen aamuun. 

Nyt isompi katsoo aamupiirrettyjä ja pienempi nukkuu yhä. Meillä on reilun kahden viikon päästä kastejuhla, joita olemme suunnitelleet yhdessä äitini kanssa. Meidän kuukausi on ollut sen verran kiireinen, etten ole oikein ehtinyt/ jaksanut miettiä juhlaa vielä todenteolla, mutta nyt aamusta minulla oli hyvin aikaa. Kokosin pinterestin kautta muutamia inspiraatiokuvia juhlaan. 
Pitää alkaa ihan ensimmäisenä tilaamaan nimellä varustetut servetit, niillä alkaakin olla jo hieman kiire :) 

Kuvat via Pinterest

Tänään on tiedossa illalla naistenpäivän kunniaksi kahvittelua ystäväni kanssa kaupungilla, isoveli ja mies menee katsomaan salibandyn liigakarsintoja ja me pikkuveljen kanssa suuntaamme hetkeksi omille teillemme. 

OM

2 kommenttia:

  1. Voi, teillä on siellä vauvantuoksuista arkea. Ja pikkuinen, joka onkin jo isoveli. :) Aivan mahtavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurjaa vauhtia aika kuluu. Vauva on kasvanut jo hurjasti, kasvattanut kaksoisleuan ja hymyilee :)

      Poista