maanantai 2. syyskuuta 2013

Ja me päädyttiin Ikeaan...

Viimeviikkoisen sisustuinspiraatioiden etsinnän jälkeen päädyttiin Ikeaan ja ostettiin yhtä jos toista harkittua ja heräteostoksia. Kotiimme päätyi mustaa ja valkoista, keittiöön uusi valo ja pojan huoneeseen pientä ja tarpeellista. Toteutin jo pidempään suunnitelmissa olleen seinän, johon laitoimme kirppareilta jo aiemmin löytyneitä julisteita mustiin taulunkehyksiin. Itse olen ainakin lopputulokseen tyytyväinen. 

Jotenkin tuntuu että olipa lastenhuoneessa miten paljon tahansa koria tai säilytysratkaisuja, ei ne ole koskaan järjestyksessä. Vai oletteko kuulleet aina siististä lasten huoneesta? En minäkään. 

Samalla rytinällä alkoi myös syyskuu. Syksy tuokoon mukanaan uusia haasteita ja onnellisia hetkiä. Täydensin myös kynttilävarastoani, joten hämyiset illat tulevat olemaan kotoisampia kynttilänvalossa. Meidän syksyyn kuuluu keskeisesti myös luonto, metsä ja metsässä liikkuminen. Toivotaan aurinkoisia, kuulaita syyspäiviä paljon lisää! 
OM

4 kommenttia:

 1. Onko muuten helppo kertoa muille, että kävi Ikeassa? Meinaan vaan, että pitääkö sinne mennä vähän ninkuin salaa ettei vaan kukaan tuttu huomaisi? Monet ei varmaankaan kehtaa sanoa, että on ostanut Ikean roskaa. Heikkolaatuista tavaraa ei kannattaisi ostaa, koska se rikkoontuu helpommin ja tulee kalliiksi ostaa aina uudestaan ja uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minulle ainakaan tuota vaikeutta kertoa, että käytiin Ikeassa :D Varmaan laadusta voidaan olla montaa mieltä, mutta itselleni matkaan tarttuneet ostokset ovat yleensä olleet ihan tarpeeksi kestäviä.

   Poista
 2. No mä käyn ainakin ihan ylpeästi Ikeassa! Kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miima :)Eihän Ikea tietenkään mikään Artekki ole, mutta kukkarolle hieman sopivampi

   Poista