lauantai 21. syyskuuta 2013

Lauantaita (ja arvonta muistutus)

Hei vaan...
Täällä vietellää mukavaa viikonloppua ihan vain kotosalla koko perhee voimin. Eilen päästiin töistä miehen kanssa molemmat kerrankin hyvissä ajoin, joten siivoilimme rauhassa kotia oikein kunnolla. Illalla leivoin pizzaa ja saunan jälkeen taisimme ollakin nukkumassa koko porukka ennen kymmentä. Sain ihmeekseni nukuttua aamulla seitsemään asti, joten pitkien yöunien vuoksi tänään on ollut oikein virkeä ja voimaantunut olo. 

Syys-siivoiluja jatkettiin aamupäivällä hieman ulkosalla. Puutarhakalusteet ja aurinkovarjo pääsivät talvilevolle. Kesäkukkien raadot kompostiin. Mansikoissa oli vielä muutamia marjoja tuloillaan, joten niitä en raaskinut laittaa vielä pois. Enkä myöskään pelargoniaa, joka kukkii jo varmaan 3:tta tai 4:ttä kukkaeräänsä. 

Viimeinen pala mennyttä kesää

Läheisestä Agrimarketista käytiin hakemassa syyskukat etuterasillemme ja äitini ja isäni vanha, jo usean eri hävitystuomio saanut tuoli pääsi koristamaan ja tuomaan rosoista pintaa ulko-oven viereen. 

Etuterassin syysasu
Lounaan jälkeen kömmimme pienille päiväunille koko sakki perhepetiin meidän sänkyyn. Pojat nukkuvat vieläkin, makkarista kuuluu vain tasainen tuhina. Itse täällä nautiskelen kupillisesta tummapaahteista kahvia ja palasesta tummasuklaata. Taidanpa lähteä käymään hieman lenkillä tuossa lähimetsässä, kun unikeot eivät ota herätäkseen. 


Eli aika leppoisan mukavaa lauantaita täällä vietellään. Muistakaahan käydä osallistumassa laukkuarvontaan. Parhaiten sinne pääsette vasemman laidan ylintäkuvaa klikkaamalla tai tästä linkistä

OM

2 kommenttia:

  1. Kivannäköinen syysistutus :) Täällä on kesäkukat heivattu jo ajat sitten pois, miten sulla on näinkin kauan kestänyt hengissä? Tai sitten mä oon ihan toivoton kukkien kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kiikutellut kesäkukkia jo pois pikkuhiljaa pitkin syyskuuta. Tuo viimeinen sitkeä pelargonia vain jaksaa kukkia, ilmeisesti tunteella ostettu :) Sain sen nimittäin lahjaksi.

      Poista