sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Sinivalkoinen viikonloppu
Mukavaa 2. adventtisunnuntaita kaikille. Täällä sinivalkoistaviikonloppua ollaan vietelty ihan kotosalla. Mies on ollut töissä kaikki päivät ja me pojan kanssa kaksin kaikki päivät. Itsenäisyyspäivän aamuna kaivettiin sukset varastosta esille ja hiihdettiin pihamaalla ensimmäiset metrit tälle talvelle. Poika olisi jo kovasti halunnut tuohon läheiseen kirkonmäkeen laskemaan suksilla, mutta äidin mielestä se ei ehken vielä ollut ihan ajankohtaista. Muutamia muksuja tuli, mutta melko hyvin tasapaino ja koordinaatio jo toimivat. 
Ilta herkuteltiin tv:n äärellä, katseltiin Itsenäisyyspäivänjuhlia ja ainakin itse pidin tämän vuotisesta juhlallisuudesta, mikä Tampereelta tuli. Hieno konsertti kerrassaan, jossa kuultiin suomalaisia klassikoita toisensa perään. 

Eilen meillä oli tässä taloyhtiössä pienet joulunaloittajaiset, tarjolla oli riisipuuroa ja glögiä. Tonttukin oli kulkenut ja pudottanut lapsille pienet herkut.
Huomenna alkaa viimeinen kokonainen työviikko ennen äitiyslomaa. Viikkoon on lastattu muutenkin suunnitelmia joululahjaostoksista, kampaajaa, Ikeassa käyntiä ja rauhaisaa yhdessä oloa koko perheen voimin. Mies on onneksi vapaalla puolet viikosta, niin voi hieman kodin ja lapsenhoidon vastuuta antaa myös hänelle. 

Rauhoittavaa sunnuntaita teille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti