lauantai 4. elokuuta 2012

Juoksulenkin virkistämänä...

Kiitos urheilulle mitä Olympialaisten vuoksi tulee melkein 24/7!!!  Lähdimme nimittäin pojan kanssa ratas juoksulenkille heti aamupäivästä. Kenties Keskisalon Jukankin innoittamana lenkille lähtö oli tänään helppoa. Inspiroidun muutenkin suuresti urheilun katsomisesta ja usein saan sieltä omaan kuntoiluunkin uutta potkua. Rataslenkki n.7km ei kulkenut ehkä yhtä lennokkaasti, kun punaisella mondolla, mutta kuitenkin lopputulos oli virkistynyt ja tyytyväinen. 
 


Rakastan salaatteja. Meiltä löytyy aina perus-salaaatti tarpeet jääkaapista. Usein teen ruokaisan lounas version eilisen päivän tähteistä tai niin kuin tänään. Keitin pojalle lihakeittoa kattilallisen ja nappasin omaan salaattiin suikalelihaa pienen määrän. Höystin sen tulisesti chilillä ja mustapippurilla ja nam,nam. Vaikka kuvasta ei nyt näykkään, niin isoin osa salaattia oli vihreää: jäävuorisalaattia ja rucolaa. Hieman tomaattia, yksi keitetty kananmuna, uudensadon sipulia ja muutama fetajuuston palanen.

-OM-

2 kommenttia:

  1. Ja kiitos olympialaisille myös siitä, että kaiket illat pitää viettää sohvalla ja valvoa yömyöhään.. Laskeskelin että pahimpina päivinä meillä on kotona ollut televisio päällä jopa kuusi tuntia! Onneks ne loppuvat kohta :D

    VastaaPoista
  2. Joo sama juttu :D Kanavarallia hypitään kahden kanavan välillä, silmät ristissä aamulla vääntäydytään töihin ja kotityöt jää puolitiehen. Onneksi tosiaan kohta loppuu... Mukava kun piipahdit blogissani, tervetuloa uudelleen!

    VastaaPoista