torstai 14. maaliskuuta 2013

Kulmakaappi

Välillä niitä tekee niitä hyviä kirppislöytöjä. Nyt tehtiin sellainen. Ollaan pikkuhiljaa hankittu mökillemme kalusteita. Kaikki on vanhaa ja kunnostetttua. Vain Ikean patjat, kaasujääkaappi ja tuvan verhot ovat uusia. Mökki on pieni ja neliöt on mietittävä tarkkaan ja säilytystilasta on aina pulaa. Ollaan molemmat inhottu vieroksuttu perinteistä puunväristä kulmakaappia, mutta nyt saimme päähämme hankkia juurikin sellainen omaan nurkkaan. Ja aivan kuin tarkoitettuna huomasin kaapin nettikirpparilla muutamalla hassulla kympillä.
Hieman käsittelyähän kaappi tottakai vaati. Pesemistä, hiomista ja valkoista maalia pintaan ja kaappien notkuvat hyllyt tuettiin uudelleen. Moottorikelkan perässä saareen ja omalle paikallaan. 
Ja siihen se sopii, aivan kuin pystyyn rakennettu. 
Mitäs te pidätte? 
Vielä pitäisi rakentaa parven rappusten taakse vaatteiden säilytys paikka. Käytönnöllistä pitäisi olla, kenties pyörillä toimivaa vetolaatikkoa? Ideoita otetaan vastaan. 

OM

6 kommenttia:

 1. Hieno kaappi! :) Ja muutenkin niin ihana toi mökki.

  Mä oon aloitellut/harjoitellut blogimaailmassa, jotta tulisi näin kotiäitinä jotan viestintää tehtyä. Katsotaan nyt, kuinka tuosta innostuu tai kuinka aikaa löytyy. Ja nyt löysin tämän sun blogin! Kiva lukea teidän kuulumisia.

  Terveiset Pohjanmaalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset vain ja tervetuloa mukaan blogini lukijaksi.Äitiyslomaillessa itsekin blogimaailmaan eksyin ja täällä on ihan mukavaa :)

   Poista
 2. Voi miten kiva kaappi! Vilkaise tätä, lähdetkö mukaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kutsuta, saatanpa lähteäkin. Viime vuonna olin kyseisessä tapahtumassa työporukan kanssa, mutta nyt sitä porukkaa ei enää ole, joten voisinkin tarttua haasteeseen. Toissavuonna juoksin Kuopion Maratonilla puolikkaan ja totesin, että Kallaveden rantojen reitit ovat kyllä kauniita :)

   Poista