keskiviikko 28. elokuuta 2013

Pentikin syksy 2013

Käväisin kurkkaamassa nopeasti Pentikin syysuutuuksia liikkeesä. Pidän paljon pentikin tuotteista ja siitä, että niissä monessa on jokin "sanoma" mukana. Keväällä ihailin lumme-kangasta ja se päätyi turkoosi/vihreänä kotiimmekin. Nyt kun syksy alkaa tulemaan kotiin kaipaa rauhallisempia, kenties syvempiä, lämpöisempiä sävyjä. Yleisilmeemme on vaalea, joten mustat, harmaat ja kenties luumunpunaiset yksityiskohdat ovat tervetulleita. Jotenkin silmää miellyttää myös tuo sininen värimaailma. Mitäs te pidätte? (Kuvat Pentik.fi)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hei, kivaa kun kurkkasit :) Yllättävää että tuollainen väri miellyttää tällaisenkin tylsimyksen silmää!

   Poista
 2. Kiva blogi sinulla! Kävin hakemassa meille uuteen kotiin tuota Sademetsä-kangasta harmaana, keltaiset linnut. Aivan ihana. Siitä kevään Lumme-kankaasta meillä on sohvatyynyt, joille pitää nyt sitten löytää uusi sijoituspaikka Sademetsän tieltä. Pentikillä on nyt ollut tosi kivoja kuoseja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja tervetuloa vakkarilukijaksikin, jos kiinnostuit! Minä en vielä ole "sortunut" Pentik ostoksiin, mutta kuosien kuvitus ja väritys ovat viime aikoina ajaneet mielestäni Marimekonkin ohi. Meillä oli Lumme-kankaasta tehty seinätaulu, mikä siirtyi nyt syksyisemmän sisustuksen tieltä pojan huoneeseen. Vihertävä- turkoosi värinen sopii hyvin pienen pojan valtakuntaan :)

   Poista