sunnuntai 4. elokuuta 2013

Uusi sohva, vihdoinkin....Vihdoinkin. 
Saatiin uusi sohva meidän kotiin. Vanha beigen värinen divaanisohva alkoi totaalisesti kyllästyttämään ja toisekseen sohvassa olleet "heittotyynyt" todettiin erittäin epäkäytännöllisiksi lapsiperheeseen. 
Vaaleanharmaata haettiin ja vaaleanharmaata saatiin. Ikeasta tarttui mukaan vielä jalkalamppu ja mustia taulunkehyksiä. Jossakin vaiheessa olisi tarkoitus vaihtaa taulut seinälle mustiin kehyksiin, hieman särmää antamaan. Minua on alkanut nyt miellyttämään harmaan, mustan, valkean ja sopivien tehostevärien rauhallinen liitto. 
Kodissamme on ollut paljon beigeä, myös seinät, jotka ovatkin seuraavaksi maalausurakan kohteena. 
Onko siellä ruudun toisella puolella hyviä vinkkejä/ väri yhdistelmiä LÄMPIMÄN vaaleanharmaisiin seiniin? Vinkkejä otetaan mielellään vastaan.

Nyt pannukakku taitaakin olla valmista uunissa, jospa sillä saisi tämän alkavan päänsärynkin hieman kuriin. 

-OM-

4 kommenttia:

 1. Upea sohva!

  Meillä on samaa väriyhdistelmää: harmaata, valkoista ja jonkin verran mustaa. Joskus jotain pieniä väripilkkujakin. Seinien harmaan sävyn valitseminen oli tosiaan vaikeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Me ei olla vielä selvitty maalikauppaan asti, pitäis perehtyä ensin värikarttoihin kunnolla, ennen kun valitsee maalit. Haasteena on saada niistä lämpöisen harmaita, ei kylmiä harmaita.

   Poista
 2. Ihanan raikas vaaleanharmaa sohva! Katotaan sellaista sitten omaankin mahdollisesti, kun nuoremmallakin on ikää ainakin 5v. Nyt ei vaalea sävy kauaa vaaleana pysyis, karu fakta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei! Jep, se on totta :D "Äiti saanko syödä tämän voilevän sohvalla...äiti" kuuluu meilläkin aika usein. Me ostettiin tuohon sohvaan jotain ihme ainettakin, mikä hylkisi likaa tai lian poisto olisi helpompaa. Mutta tietäähän ettei ne ihmeitä tee nekään! :)

   Poista