tiistai 7. elokuuta 2012

Päiväkoti

Tuo tullessaan kaikenlaista, uutta ja ihmeellistä. Ja erityisesti tämän sairastelun. Oikeastaan poika oli jo vähän räkäinen aloittaessaan päiväkotimatkaa elokuun alusta, mutta näytti jo siltä, että viimeviikolla ukkeli paranee. Eilen nousi kuume ja nyt viimeyön vieressä nukkui varalämpöpatteri. Jos tauti ei ole sama, niin vähintään olemme saaneet siis ensimmäisen päiväkotikiertotaudin. Niinhän se on ja kaikkihan siitä varoitteli, mutta kurjaa se on, kun päiväkodin alku pitää sairastella. 
Kotihoidossa olleena, nyt 1,5 vuotiaalla ei ole vielä ehtinyt tulemaan kovinkaan laajaa vastustuskyky kapasiteettia. Nyt kehon siis pitää saada sairastelun kautta immuniteetit itselleen. Kurjaa mutta niin totta -meidänkin perheessä tänä syksynä!

Muuten uuteen sopeutuminen on lähtenyt hyvin käyntiin. Poika viedään tarhaan ja iltapäivällä haetaan pois. Kuulemma on aina syönyt hyvin ja nukkunut 1,5 tunnin unet. Hieman hän on likainen, räkäinen ja tuoksuu päiväkodeilta (tiedättehän sen tuoksun...) Vanhemman nähdessään aina onnellinen ja vilkuttaa hoitotädeille heipat. 

Kummitädin koiraa hoitamassa yhdessä kummitädin tytön kanssa <3

Onko teillä samankaltaisia kokemuksia päiväkodin aloituksesta?

-OM-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti