keskiviikko 15. elokuuta 2012

Takapihan treenit

Työpäivän jälkeen olo oli kuin jyrän alle jääneellä, väsytti, pilkin sohvalla ja kuuntelin samalla kuinka mies keitteli perunaa pojalle ja lämmitti jääkaapista eilistä kanakastiketta. Itsellä takaraivossa jyskytti ajatus siitä, että tarviis harrastaa jotain liikunnallista. Lenkkifiilistä EI ollut, lihaskuntoakin pitäisi joskus muistaa ylläpitää. Ainut vaihtoehto jota jaksoi ajatella oli kahvakuulailu ja mahdollisimman lähellä, omalla takapihalla siis. Jo puolen tunnin treenin jälkeen olo oli paljon virkeämpi ja parempi. Tosin reisissä ja pakaroissa tuntuu jo nyt, mitä lienee huomenaamulla. 


Näillä mentiin 


Pikkutreeniseuralainen halusi syliin, kun huomasi äidin kameran  :)


 Treeniseuralaisen ihanite- ottama valokuva!


Niin ja sitten tietenkin nämä Adidaksen Chillit. Sorruin siis ja tilasin. Yhden työpäivän testikäytön perusteella ei jalat hikoa niin kuin tavan lenkkareissa. En kunnon juoksulenkille lähtisi, mutta toimi hyvin juurikin esim. kahvakuulassa ja tietenkin rataslenkkeilyssä lapsen kanssa. 

Jotta touhu ei menisi liian terveelliseksi, pakko tunnustaa. Jääkaapista ei löytynyt eilisen kanakastikkeen lisäksi (ja poika söikin sen jo) muuta ruokaa, kun jogurttia. Mies kävi lähikaupasta hakemasta "nopeasti jotain" ennen kun lähti omiin harkkoihinsa, niin arvatkaapa mitä hän toi? 

-Lihapiirakoita ja nakkia. Syön siis sellaista täällä samalla. Joten se siitä kahvakuulailun hyödystä ;) 
Huomenna juoksulenkin pariin. 

-OM-

2 kommenttia:

  1. Pitäisi varmaan itsekin hommata kotiin kahvakuulia, kun joskus salilla käyntiin matkoineen menee yli 1,5 tuntia aikaa. Toisaalta joudun ehkä odottelemaan vielä tovin isompaa asuntoa, ettei käy hassusti noiden kanssa heiluessa :)

    VastaaPoista
  2. Suosittelen kyllä hankkimaan kahvakuulan. Tosiaan puoli tuntia - 45 minuuttia tehokasta treeniä vastaa aivan täysin kuntosalikeikkaa.

    VastaaPoista