lauantai 11. elokuuta 2012

Talkoot

Tänä kesänä meidään taloyhtiössä on puuhattu yhtä, jos toista. Suurimpana projektina on ollut aitojen uusinta. Keväällä kun talkoita alettiin puuhaamaan ei ehkä arvannut mikä homma on edessä. Nyt kun urakka alkaa olla takana päin, voi mennyttä muistella jo hieman rennommalla fiiliksellä. 
Taloyhtiön isot talkoot vain meinaa välillä olla yksien ja samojen ihmisten puurtamista, vaikka kuinka ennen urakkaa luvataan olla mukana. 
Ei mekään koko kesää tietenkään ole talkoiden parissa vietetty, vaan ihan mukavan lupsakkaan tahtiin on hommat saatu hoidettua. 
Bonuksena tietenkin on uudet aidat niin yleisellä pihalla, kuin omallakin takapihalla. Meidän takapiha koki aidan muutostyön yhteydessä muutenkin sen verran muutosta, että taitaapa edessä olla seuraavaksi terassin teko :) 

Siellä ne pihalla sulassa sovussa painelee isot ja pienet. Hieman lapsityövoimaakin tietenkin käytettiin, esim rikkaruohojen kitkemiseen ja niiden kompostiin vientiin :) 
Koko päivä ulkona tekee kuitenkin kropasta mukavan rennon. Kun lapsi saadaan unille, on lasissa odottamassa valkoviiniä. Ehkäpä sen olemme ansainneet. Samalla kun katsoo keihäsfinaalia, voi hetken huokaista. 

Mukavaa lauantai- iltaa 

-OM-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti