keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

"Kun sä kuulet

....kuovin äänen -älä mene järven jäälle"
"Äiti mikä se ääni oli"- kysyi poika äsken, kun kuuli ensimmäistä kertaa tälle keväälle kuovin äänen. Kai hän kuovin äänen on kuullut aikaisempinakin keväinä, mutta nyt hän sen hoksasi, ymmärsi, kysyi ja ihmetteli. 
"Se on kuovin ääni" kerroin ja kerroin samalla tarina ja sananlaskun kuovista ja järven jäästä. 
"Miksi, miksi, mikä ääni. Ei kuulu äiti enää kuovin ääni. Äiti mihin kuovi meni?" 
Kyselyikäiselle muruselle jokainen päivä on ihmeitä täynnä :) 

Terassi on noussut tämän viikon aikaan mukavasti. Kuorikatteet laiteltu terassin reunoille. Puutarhakalusteet odottelevat aurinkoista vapaapäivää ja huoltoöljyämistä. Kesäkukkien ja yrttien suunnittelu on seuraava homma. Poika sai lisäksi "ihanikioman" (niinkuin hän itse sanoo) hiekkalaatikon. Olemme jokainen ilta olleet ulkona pitkään. Lämpöasteiden lisääntyessä iltojen leikit varmasti vain lisääntyvät ja pitkittyvät. Nytkin jo tarkeni juoda kupposen kahvia ja selailla postin mukana tullutta Pirkka-lehteä. 

Mitäs teidän kevät projekteihin kuuluu? 

OM

4 kommenttia:

 1. Olettepa olleet reippaita rakentajia! Mulla on vielä muutama sisäprojekti kesken, sitten pääsee höyryämään siementen ja istutussuunitelmien kanssa. Se on niiiin kivaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisäprojekteja olisi täälläkin, mutta jäänee syksyyn. Me nimittäin varmaan asutaan ulkona koko kesä :) Ainoa mikä pitäisi sisällä(kin) hoitaa on ikkunanpesu ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa siihen hommaan ei ihan hirveästi vapaehtoisia meidän huushollissa ole ;)

   Poista
 2. Teillähän terassi näyttää jo hyvältä!

  Meilläkin olisi nyt vähän tuota omaa pihamaata (jota ei kerrostalossa ollut), mutta en kyllä oikein tiedä, mitä sille tekisi. Olisi varmasti korkea aika pohtia asiaa! Mun niin tekisi mieli omaa marjapensasta, kukkia en välttämättä tarvitsisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä laitan varmaan myös kukkia, mutta ajattelun kans laitella jotain hyötykasvejakin. Uusi grillikin olis kiva, mutta vanhalla taidetaan mennä vielä tämä kesä. Sitä vain meinaa yleensä nuo projektit hieman laajeta, kun alkaa remppaamaan :)

   Poista