lauantai 13. huhtikuuta 2013

Matkakuumetta

Tässä yhtenä iltana tulin kotiin juoksulenkiltä ja törmäsin mitä hienoimpaan lego lentokenttään olohuoneessamme. En tiedä oliko matkakuumetta isällä vai pojalla, kun sen olivat rakentaneet, mutta yhtäkaikki hieno oli. 
Mukavaahan se olisi taas nousta lentokoneen kyytiin. Haaveissa olisi kenties uusi reissu Muncheniin ja Keski-Eurooppaan koko perheellä, kaksin miehen kanssa Pariisiin tai siskon kanssa Köpenhaminaan ostoksille. Joskus on ehdottomasti päästävä New Yorkiin. Kenties toteutamme Muumimaailmanreissun ensikesänä tai vain suuntaamme 100km reissuja mummolaan. 
Harrastan nettisurffailua, selailen lentolippuja ja eri reittimahdollisuuksia. 
Matkusteluun liittyy oleellisesti myös hyvä ruoka. Onneksi sitä saa myös kotona, jos jaksaa hieman nähdä vaivaa. Viikolla tehtiin jo klassikoksi noussutta avocado-pastaa. Pienenmiehen ruuaksi se ei chilin vuoksi kyllä sopinut, mutta me aikuiset herkuteltiin.OM

2 kommenttia:

  1. Tulin heti vastavierailulle :) Pariisi ja Kööpenhamina ovat minunkin "pakko nähdä"- listallani. Ensi kesän reissut tosin taitavat jäädä akselille mummola- Tukholma tai Pietari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Kiva kun tulit :) Reissut mummolaan tai lähi metropoleihin kuullostavat oikein mukavilta. Passaiskohan tähän sanonta, turha lähteä merta edemmäksi kalaan? :) Mukavaa kevään jatkoa.

      Poista