torstai 4. huhtikuuta 2013

Pojan popit pyykkinarulla

Meillä pyörii pyykkikone noin kerran päivässä ja miten ihanaa onkaan, kun pyykit saa vihdoin ja viimeinen kuivatettua ulkona. Takapihallemme paistaa iltapäivä/ilta aurinko ja päivän aikana  pyykit ehtivät tänäänkin kuivua aivan hyvin. Ja mikä huumaava tuoksu niistä tuleekaan. 
Tänään innostuin muutenkin siivoamaan. Pyyhin ja järjestelin kaikki keittiön kaapit, joissa riittäisi puuhaa kyllä vielä toisellekin iltapuhteelle.
Kuviin napsasin pojan polarn o pyretin kevät/kesäpaidat ja farkut. Kaikki kierrätettyjä uutuksia. Osaa vaatteista ei olla ehditty edes sovittaa päälle, mutta hyvältä näyttävät. OM

2 kommenttia:

 1. Niin kivan näköisiä! Popissa on se hyvä, että niitä uskaltaa hyvin ostaa käytettynä, kun laatu on niin hyvä, että toimivat seuraavallakin käyttäjällä.

  Mun pitäisi tehdä myös vähän t-paitainventaariota. Tytölle ei taida olla kuin yksi paita. Ja ei kun FB-kirpuille selailemaan... :D Täällä on myös sunnuntaina suuri Nappulakirppis, sieltäkin voi tehdä löytöjä, vaikka tosin se tungos ahdistaa jo etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo popin teepparit ja pitkähihaiset paidat ovat kyllä aivan huippuja :) Täälläkin on välillä isoja kirppareita, mutta itse en ole oikein niissä älynny käydä.

   Poista