tiistai 1. lokakuuta 2013

Talvimuumimuki 2013: Kuusen alla


"Arabian Muumi muki talvikaudella 2013 on nimeltään Kuusen alla. Sen kuvio pohjautuu tarinaan, jossa Jenni-täti vierailee Muumilaaksossa. Muumit eivät ole iloisia tädin vierailusta ja haluaisivat hänen lähtevän kotiin. He kertovat hänelle, että he eivät juhli joulua, mutta kun täti lähti, juhlivat Muumit salaa kellarissa. Heidän omatuntonsa alkoi soimata heitä ja he lähtivät ulos tätiä etsimään. He löytävät hänet metsästä, jossa hän koristaa omaa kaunista joulukuustaan. Joulujuhla alkoi alusta kauniin joulukuusen ympärillä glögiä juomalla." (Teksti lainattu suoraan netistä) 

Tulin pikaisesti kertomaan teille uudesta muumimukista, mikä ilmestyy tässä Lokakuun alkupuolella kauppoihin, netistä uutuutta näyttää jo monista eri kaupoista saavankin jo. Kuusen alla- muki on mielestäni hieno, erilainen mitä kaksi edellistä talvimukia. 

Mitäs te pidätte? Hitti vai huti? 

OM

3 kommenttia:

 1. Ei pysty ostamaan, koska Jenni-tädit on oikeasti tosi mukavia ja leppoisia tyyppejä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, hah :D Eikös tästäkin Jenni-tädistä tullut sitten loppujen lopuksi ihan siedettävä?

   Poista
  2. Heh, en tiedä. Mun mielestä Jenni-täti on hahmo piirretyistä telkkarisarjoista, alkuperäisistä Janssonin kirjoista en häntä muista. Jennit on lopulta aina siedettäviä ja rakastettavia! :)

   Poista