torstai 18. huhtikuuta 2013

Uudet muumimukit (täälläkin)

Täällä ollaan, vaikka blogissa on ollutkin hiljaista. Sairastelukierre sen kun jatkuu. Tälläkertaa pienimies on saanut itselleen ärhäkän kurkunpääntulehduksen. Vaiva kun on viruksen aiheuttama ei oikein lääkkeetkään meinaa auttaa, joten sairastettava vain on. Pojan mummi tuli alkuviikosta hoitamaan poikaa ja hoitokeikka onkin vierähtänyt viikon mittaiseksi. Vaari raukka, mitenkähän  hän on kotosalla töiden jälkeen pärjännyt? :) Nyt meno näyttäisi jo olevan helpottamaan päin ja huomisen jälkeen tulee viikonloppu ja meidän vanhenpien vapaapäivät ja mummin huilivuoro. Eipä olisi Mummin vuorotteluvapaan aloitus paljon parempaan saumaan voinut sattua. Kohta on kuitenkin vuoro alkaa suunnittelemaan pikkusiskoni lakkiaisia, kuulaan alkukesän suloista juhlaa.
Käväisin eilen ruokaostoksilla ja määrätietoinen kävelyni maitohyllylle pysähtyi uusien muumimukien kohdalle (miksihän ne aina kaupassa asetellaan kulkureitin varrelle?). Kritisoin aiemmin tätä uutta kesän 2013 mukia, koska mielestäni se näytti kuvien perusteella aivan liian samanlaiselta, kun viimevuotinen. Mutta nyt kun näin sen luonnossa, niin muki olikin paljon kauniimpi, mitä kuvissa. Joten pakkohan se oli napata mukaan. 


Ja miten ne osaakaan markkinoida näitä muumi-ihanuuksia? 
 Mukin nimi, kesälempi, onkin aika osuva ja sopiva kesämukiksi 2013.

"Kesän 2013 sesonki-Muumimukin kuva perustuu Muumipeikko merillä -tarinaan, jossa Muumiperhe lähtee purjehtimaan kohti uusia seikkailuja. Laivalta löytyy muita manipuloiva vapaamatkustaja, Runoilija, johon Niiskuneiti hullaantuu." 

Mutta eikä tässä vielä kaikki, lisäksi kausimukin viereen oli laitettu uusia juomalasimalleja.
Lasi jossa muumipeikko on ongella, oli väritykseltään ja kuvitukseltaan juuri meidän perheeseen sopiva, joten eihän sitä yksinkertaisesti vointu vastustaa. Vai mitä? 

 
Savon sanomat kertoi helmikuussa, että seuraavaksi muumimuki tuotannosta poistuu Hemuli, Vilijonkka ja Seikkailumukit, joten ne kannattaa käydä nappaamassa varastoonsa pikaisesti, mikäli kyseisiä mukeja puuttuu kokoelmista. Itsellänikään sitä ei niit' vielä ole ja täytyykin miettiä pitäisikö ihan käydä hankkimassa? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti