tiistai 24. syyskuuta 2013

Kehtaanko edes tunnustaa?

Ostin glögiä. Ja luen joulukirjaa.

Molemmille on "järkevä" selitys. Täällä Savossa on ollut tänään oikeastaan ensimmäinen oikeasti kylmä syyspäivä. Lämpöasteet eivät varmaan koko päivänä nousseet viittä astetta korkeammalle. Kaupungilla kävellessäni harmittelin etten ollut älynnyt ottaa hattua mukaan. Sen verran hyytävä tuuli oli. Jos olisin Nuuskamuikkunen olisin tällaisena päivänä suunnannut kohti etelää, koska ilmassa on jo aavistus lumesta. 

Niinpä mennessäni ruokakauppaan ostin glögiä. Ne olivat ovelasti lastanneet glögilastin maitohyllyn viereen. Kylmissään, sormet jäässä, maitohyllyn päässä olevat herkkujuomat olivat kuin vastaus mietintääni, mitähän tänä iltana herkuttelisi. 
Eikä tässävielä kaikki. Aivan kuten mainoksessa. Olen jo vuosia lukenut suosittua kaunis pieni elämä- blogia ja sieltä huomasin joitakin viikkoja sitten joulukirjan ennakkomyynnin. Hetken mielijohteesta tilasin kirjan ja unohdin samantien. Tänään tuo kirja oli ilmestynyt kauniisti paketoituna postilaatikkoomme.

Vielä en sentään ala joulusta muuten huutelemaan, mutta nyt aion käpertyä glögimukini ja kaunis pieni joulu- kirjani kanssa sohvan nurkkaan siksi ajaksi, kun poika katsoo pikkukakkosta ja antaa haaveilulle hetkeksi vallan. 
Grr.... pysykäähän lämpiminä. 

Kuvat kirjasta Kaunis pieni joulu

OM

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi mäkin niin haluun ton kirjan. Ja tänään kävi jo mielessä, että voi miten ihana ois paistaa jo joulutorttuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja on ihan kiva tosiaan, joitakin askarteluja pitää varmaan itsekin kokeilla. Tortut olisi aika herkkuja :)

   Poista
 2. Heh, samoissa tunnelmissa siis täälläkin! Kyllä se alkaa pikkuhiljaa tuntumaan jo, että talvea kohti mennään! Kiva blogi sinulla, taidan liittyä lukijakuntaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan ja kiitos Mimura :) Kyllä ajatukset hiipivät jo hiljalleen talveen ja joulun odotukseen ainakin näin pakkasaamuina. Tervetuloa mukaan lukijaksi!

   Poista