lauantai 27. lokakuuta 2012

Blossa 2012

Yhtenä varmana alkavan joulukauden merkkinä on kauppoihin ilmaantuvat glögit. Alkoholiton versio on jo maisteltu, mutta eilen pitkäripasessa käydessäni huomasin ne holillisetkin versiot. Perinteeksi on tullut jo että viemme tuliaisiksi joulun alla Blossan vuosikerta glögiä, jota vuosittain valmistetaan rajoitettu erä. Nappasin mukaani yhden pullon mukaani, koska pullo on vieläpä kauniskin. 

Eilen tuli lunta monessa paikkaa Suomen-niemeä, mutta tänne savonsydämeen sitä ei vielä saatu. Ulkona oli sen sijaan eilen koko päivän kirpeä pakkaskeli ja tänäkin aamuna mittari näytti jopa reippaasti pakkasasteita. 

Ihanat kuivat kelit, ulkoilut ja alkavan talven riemut - sitä onkin jo odotettu! OM

2 kommenttia:

 1. Hei, vastasin blogiinikin mutta laitanpa saman vastauksen siitä korusta tännekin niin ei jää vastaus huomaamatta - itse nimittäin unohdan aina käydä katsomassa jos olen jotain kysynyt joltain. ;)

  Joo eli ei tarvi ulkomailta tilata. ;) Mä ostin omani ihanalta Pienen valkoisen kanin-Suvilta, joka pitää korupuotiaan täällä:

  https://www.facebook.com/pages/Little-White-Rabbit-Designs/172296162843969?fref=ts

  Kävin tuosta neljän kilsan päästä valmiin korun sitten ostamassa, ei tarvi edes Englannista tilata. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin sinulle vastauksen jo sinun omaan blogiin. Meiltä "valkoisenkanin" puotiin on hieman enemmän, kun 4 kilsaa, tosin paljon vähemmän kun Englantiin :)

   Poista