keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Lokakuun viimeinen

Uskomatonta että nyt on jo keskiviikko ja lokakuun viimeinen päivä. Syksy on mennyt yhdessä hujauksessa, yhdessä putkessa, sumussakin. Kohtuullisen raskas lokakuu on ollut, työyksikön vaihto, miehen kanssa menot ristiin -minä tulen, hän lähtee tai toisinpäin. Lapsi vaatii huomiota ja pimeys ajaisi äidin vain sohvan nurkkaan. Täällä siis elellään pienen pimeys-väsymyksen kourissa. Sitä ollaan kyllä yritetty karkoittaa pitkillä yöunilla, positiivisella asenteella tulevaa kohtaan ja sopivalla annoksella rentoilua. 

Oman valaisevan panoksensa väsymyksen torjuntaan toi tänne savoonkin maanantain vastaisena yönä satanut ensilumi. Tänään sitä tuli reilusti lisää, mutta huomiseksi on luvannut jo niin lämmintä, että taitavat nuo lumet sulaa vielä pois ennen, kun ehdin suksia kaivamaan varastoista esille. 

Maanantaina minua odotti lumilyhty ja siinä palava kynttilä kun tulin jumpasta kotiin. 
Tänään kiireessä mietin ruokakaupassa, että mitä ihmettä teen ruuaksi? 
Yhtä-äkkiä mieleeni muistui paljon blogeissa esiintynyt avocado- pasta ja eipä aikaakaan kun reseptiä kännykän netillä googlaamaan kaupan vihannestiskin välissä. 
 Hyvin löytyi resepti, helppoa oli ja hyvää. 
Terveellistä ainakin, väsymyksen poistajaa.  
Työviikko on onneksi jo paremmalla puolella, viikonlopun vapaat odottavat. Suuntaamme todennäköisesti käymään maalla, pojan isovanhempien luona ja itse saan siis "ulkoistaa" hetkeksi tuon lapsen hoidon. Kuulostaa kivalta :)

p.s. vauhtivekaroiden äidillä on mahtava arvonta blogissaan, käyhään kurkkaamassa ja liittykää mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti