perjantai 12. lokakuuta 2012

Tummempaa

Kävin tänään pitkästä aikaa kampaajalla. Vaihdoin syksyn vuoksi värin astetta tummempaan, ajatuksena torjua alkavaa harmautta ja saada kasvojenkin värin näyttämään hieman lämpöisemmältä. Sävy on kuparisen- ruskea, lämpöinen. Minulla oli siis melkoinen hemmotteluviikko kasvohoitoineen, synttärineen ja nyt kampaajineen. Kuitenkin viikonjälkeen, näin perjantaina olo on työviikosta väsynyt. 

Tehtiin pojan kanssa iltalenkki ulos, miehellä on tänään peli ja me siis pojan kanssa vietämme kaksin rauhaisaa perjantaita. 

Postipoika oli kiikuttanut minulle myös mieluisan yllätyksen, sillä Mustikkamäeltä oli saapunut luettavaa pimeneviin syysiltoihin. Ehkäpä jo tänäiltana, pojan nukahdettua, selaan pienet maistiaiset Tervetuloa joulu- kirjasta. Ja voi myös olla, että kirja lähtee kiertoon -äidille, tässä jonkin ajanpäästä. 

Alla olevat kuvat on 1,8 vuotias pikkujätkä ottanut meidän ulkolenkin jälkeen. Valokuvaajan alkua siis havaittavissa. Ihan hyvin hän sai napattua kuvan uusista hiuksistani ja tämän illan tunnelmasta <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti